Huisbezoeken

Wanneer vraagt u een huisbezoek aan?
Huisbezoeken zijn voor patiënten die het huis absoluut niet kunnen verlaten als gevolg van ernstige ziekte of beperkte mobiliteit.
Hoe vraagt u een huisbezoek aan?
Huisbezoeken worden vóór 11 uur ´s ochtends telefonisch aangevraagd op het nummer 014 31 50 30. Vermeld de naam van de zieke, alsook het adres waar hij/zij verblijft en een korte omschrijving van het probleem.
Waar let u op, nadat u een huisbezoek aangevraagd hebt?
We gaan ervanuit dat wie een huisbezoek aanvraagt, de hele dag beschikbaar is. Het is onmogelijk om een specifiek moment vast te leggen.
We wijzen erop dat voor een raadpleging wel een specifiek moment wordt afgesproken en we op raadpleging over meer middelen beschikken om de juiste diagnose en behandeling in te stellen!

Nieuws over de praktijk

Dr Steve Van den Bulck afwezigheid.

Dr Steve Van den Bulck zal vanaf februari 2024 voorlopig niet meer op maandag in de praktijk werken omwille van een tijdelijke opdracht aan de universiteit van Hasselt.

WAT MOET JE ZEKER WETEN OVER AP MOL

Om de continuïteit van zorg voor onze patiënten te garanderen, kunnen op dit moment enkel inwoners van de gemeente Mol zich aanmelden als nieuwe patiënt.

De zorg kan beter georganiseerd worden tijdens een raadpleging dan tijdens een huisbezoek. Daarom vragen we om zoveel mogelijk op raadpleging langs te komen te komen. Schakel hulp van een familielid, buur of … in!

Patiënten die meermaals zonder verwittiging op een geplande raadpleging niet komen opdagen, zullen geblokkeerd worden in ons afsprakensysteem en gevraagd worden om een andere huisartsenpraktijk te zoeken voor opvolging. Wie een afspraak plant en niet opdaagt, neemt de plaats in van een andere patiënt die hulp nodig heeft!

Indien alle spreekuren volzet zijn, worden er elke dag extra afspraken voorzien! ​Deze afspraken zijn vaak online niet zichtbaar en enkel telefonisch te plannen, omdat we deze afspraken voorbehouden voor dringende zaken die de dag zelf behandeld moeten worden. Afspraken voor de volgende werkdag zijn online wel zichtbaar.

Aan de inschrijvingen van het ziekenhuis, Medimol of op de privéraadpleging van de specialisten geeft u steeds correct door wie uw vaste huisarts is om administratieve problemen, zoals het ontbreken van verslaggeving in uw dossier, te voorkomen.

Artsenpraktijk Mol (APMol)
Tel: 014/315030

Zavelstraat 21,
2400 Mol

Jakob Smitslaan 57,
2400 Mol