Huisbezoeken

Hoe vraag ik een huisbezoek aan?
•    Huisbezoeken zijn voor patiënten die moeilijk het huis kunnen verlaten als gevolg van ziekte of invaliditeit.
•    Huisbezoeken dienen telefonisch aangevraagd te worden op het nummer 014/315030  vóór 11 u ´s ochtends, tenzij bij dringende gevallen.
•    Vermeld uw naam, adres en korte omschrijving van het probleem.
•    We kunnen geen specifiek uur garanderen wanneer we langs zullen komen. Aangenomen wordt dat iemand die zich niet kan verplaatsen, dan ook de hele dag beschikbaar is.
•    Hou er ook rekening mee dat we in de praktijk over meer middelen beschikken om een juiste diagnose en behandeling in te stellen.

Nieuws over de praktijk

Belangrijke mededeling

 Om de continuïteit van onze zorg voor onze patiënten te kunnen garanderen nemen we geen nieuwe patiënten die buiten Mol wonen meer aan.

De zorg kan efficiënter georganiseerd worden in de praktijk dan tijdens een huisbezoek. Daarom vragen we om zoveel mogelijk op consultatie te komen, desnoods mits het inschakelen van extra hulp.

Patiënten die meermaals zonder verwittiging niet komen opdagen op hun afspraak zullen geblokkeerd worden en gevraagd worden om een andere praktijk te zoeken.

Opgelet!

Verslaggeving aan de huisarts.
Aan de inschrijvingen van het ziekenhuis, Medimol of op de privéraadpleging van de specialisten vermeld je steeds wie je huisarts is om administratieve problemen te voorkomen.

Beschikbaarheid bij drukte
​Indien alle spreekuren volzet zijn, wordt er extra spreekuur voorzien!
​Deze extra afspraken kunnen vaak enkel telefonisch worden vastgelegd en zijn voorbehouden voor dringende zaken die dezelfde dag in orde moeten gebracht worden. 
Er kunnen steeds afspraken voor de volgende werkdag gepland worden.

Artsenpraktijk Mol (APMol)
Tel: 014/315030

Zavelstraat 21,
2400 Mol

Jakob Smitslaan 57,
2400 Mol